Памʼятні матчі ФК "Кривбас" після відродження: Перша ліга

Памʼятні матчі ФК "Кривбас" після відродження: Перша ліга}

До вашої уваги черговий ексклюзивний матеріал з офіційних домашніх матчевих програмок «Кривбасу» минулого сезону. Сьогодні продовжуємо згадувати топ-матчі криворізького «Кривбасу» після відродження. На черзі - Перша ліга 2021\22.

Памʼятні матчі ФК «Кривбас» після відродження: Друга ліга

Перша ліга, 1 тур. 25 липня 2021 року. «Кривбас» - «Олімпік» Донецьк 4:1.

Дебютний матч оновленого «Кривбасу» у Першій лізі запамʼятався багато чим. І заповненими трибунами, і яскравою перемогою червоно-білих, і тим, що усі голи у ворота суперника забили новачки. У порівнянні з Другою лігою ми побачили новий «Кривбас», і не тільки за складом.

У першому ж турі до нас в гості завітав «Олімпік», який тільки-но покинув УПЛ. Донецька команда продовжувала грати, не дивлячись на численні проблеми. Тоді дубль Щедрого, голи Васіна і Хобленка принесли криворіжцям приємні 4:1. Хоча могли й забивати і більше. Ми стали свідками ряду дебютів за «Кривбас»: це і бразилець Вагнер, і Зотько, і Татарков...

Перша ліга, 3 тур. 7 серпня 2021 року. «Гірник-Спорт» Горішні Плавні - «Кривбас» 1:2.

«Кривбас» приїхав до Горішніх Плавен, маючи дві поспіль домашні перемоги на старті. Суперник – міцний середняк, який може зіпсувати настрій більш сильним командам. Так воно і вийшло. Криворіжці довго не могли знайти свою гру, а під кінець першого тайму взагалі пропустили у власні ворота після автоголу Фатєєва.

У другому таймі червоно-білі взялись за діло, й наприкінці зуміли вирвати багатостраждальну перемогу, проявивши характер. Хобленко забив з другого поверху після подачі Щедрого, а боснієць Говедаріца відзначився дебютним голом за нову команду на останніх секундах. Відзначимо й підтримку від наших фанатів на гостьовому секторі, яка традиційно була на високому рівні.

Перша ліга, 6 тур. 27 серпня 2021 року. «Кривбас» - «Поділля» Хмельницький 3:2.

Червоно-білі підходили до домашнього матчу проти «Поділля» не у найкращому настрої. Після чотирьох поспіль перемог на старті – виліт у 1/32 Кубку України від друголігового «Миколаєва» та втрачені два очки у Волочиську з «Агробізнесом». Й початок матчу з амбітним «Поділлям» за підтримки рідних трибун видався гірше не придумаєш.

14 хвилина, а рахунок вже був 0:2. Але «Кривбас» зумів проявити характер, й відіграв один гол наприкінці першого тайму завдяки дебютному мʼячу з другого поверху Ловріча. У другій половині атаки господарів не вщухали, й вони зуміли дотиснути суперника. Дебелко забив після передачі Балана, а Рябов більярдним ударом приніс червоно-білим неймовірну вольову звитягу!

Перша ліга, 15 тур. 23 жовтня 2021 року. «Полісся» Житомир - «Кривбас» 1:2.

Обидві команди у тому сезоні, недограному через початок повномасштабної війни орків проти України, були реальними претендентами на підвищення у класі. Але якщо «Кривбас» ці амбіції підкріплював ділом, то «Полісся» тільки словом, втративши багато залікових балів. Тоді це був перший матч для житомирян у чемпіонаті після місячної паузи через спалах у команді коронавірусу.

Гра виявилась дуже напруженою для суперників, але все ж криворіжці були сильніші. Голи Семенова та Приходька зробили комфортну перевагу для нашої команди в рахунку. Й навіть гол престижу від Козака у компенсований час не ситуацію не вплинув. Та перемога дозволила «Кривбасу» закріпитись на другій сходинці Першої ліги.

«Кривбас», який виходив до Першої ліги у 2021 році. Де вони зараз? Частина 1

Частина 2

Частина 3

Частина 4

«Кривбас», який виходив до УПЛ у 2022 році. Де вони зараз? Частина 1

Частина 2

Частина 3

Частина 4

«Кривбас», який грав у дебютному сезоні УПЛ-2022/23. Де вони зараз? Частина 1

Частина 2

Головні тренери в новітній історії «Кривбасу»: Приходько, Купцов, Бабич, Вернидуб

Цей матеріал можна було прочитати у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Динамо» (0:2). Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru